вівторок, 04 вересня 2018 19:29

"Благав не дзвонити у поліцію" - підлітки побили школяра

"Благав не дзвонити у поліцію" - підлітки побили школяра
Артема Вєтрова побили знайомі. Фото: Facebook

У Кам'янському Дніпропетровської області підлітки жорстоко побили 17-річного школяра Артема Вєтрова.

Інцидент стався на очах у свідків, але ніхто з них не викликав ні поліцію, ні "швидку", пише у Facebook мати постраждалого Марія Вєтрова.

"За ним полювали і кілька разів уже намагалися побити, але не вийшло. А ось вчора все-таки побили. Поки "вершителі справедливості" удвох били, навколо стояли ще близько 20 "друзів" і "знайомих". І дивилися. Але ніхто не викликав поліцію, ніхто не подзвонив мені. Били ногами в живіт, кулаками по обличчю", - розповіла жінка.

Побили за наводкою трьох знайомих підлітка. Сина Вєтрової звинуватили у тому, що він нібито побив двох знайомих дівчат і не заступився за свого товариша. Жінка написала заяву в поліцію, проте її син був проти цього через погрози.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчину відлупцювали за зовнішній вигляд

"Коли я дзвонила в поліцію, Артем благав мене не дзвонити, бо вони не дадуть йому спокійно жити, можуть і вбити по дорозі в училище", - зазначила жінка.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Встановили деяких учасників конфлікту.

У Києві старша жінка побила 11-річну дівчинку, бо та викинула шматки пінопласту в сміттєвий бак. Потім накинулася з кулаками на її батька.

Зараз ви читаєте новину «"Благав не дзвонити у поліцію" - підлітки побили школяра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі