вівторок, 22 травня 2018 18:32

BlaBlaCar заперечує причетність до смертельної аварії на Миколаївщині

BlaBlaCar заперечує причетність до смертельної аварії на Миколаївщині
У компанії BlaBlaCar спростували інформацію про те, що пасажири, які потрапили у смертельну аварію на мікроавтобусі в Миколаївській області, використовували сервіс. Фото - dsns.gov.ua

У компанії BlaBlaCar спростували інформацію про те, що пасажири, які потрапили у смертельну аварію на мікроавтобусі в Миколаївській області, використовували сервіс.

"Сервіс абсолютно не має стосунку до ситуації, що сталася. Все, що говорять про BlaBlaCar в цьому контексті, - не більше, ніж чутки і наклеп. На нашій платформі не було і немає такої поїздки", - повідомили у прес-службі BlaBlaCar, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Авто лишилося без багажного відділення": легковик потрапив під потяг

Як повідомили у компанії, відділ комунікації Миколаївської поліції готує офіційний коментар, в якому "підтвердить відсутність якогось зв'язку події, що сталася з BlaBlaCar".

20 травня поблизу села Красне Березанського району на Миколаївщині сталася ДТП. Водій мікроавтобуса не впорався з кермуванням, з'їхав у кювет, врізався в дерево та перекинувся. На місці загинули 5 людей, усі - мешканці Дніпропетровської області. Ще троє пасажирів отримали травми. За попередньою інформацією, усі пасажири мікроавтобуса знайомі між собою не були. Скористалися послугою на порталі "Бла-бла-кар".

Зараз ви читаєте новину «BlaBlaCar заперечує причетність до смертельної аварії на Миколаївщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі