вівторок, 30 травня 2017 17:40

Бізнесмена розстріляли біля кафе, його дружину вбивали вдома

Бізнесмена розстріляли біля кафе, його дружину вбивали вдома
На Дніпропетровщині невідомі розстріляли з автомата бізнесмена та чоловіка, який прийшов йому на допомогу. Дружину бізнесмена злочинці поранили вдома. Фото - zbroya.info

У ніч проти 30 травня в селі Червоногригорівка Нікопольського району на Дніпропетровщині невідомі розстріляли біля кафе 71-річного бізнесмена та 45-річного чоловіка, який прийшов йому на допомогу. Потім на позашляховику Nissan X-trail, який належав розстріляному бізнесменові, поїхали до нього додому. До будинку зайти не змогли, стріляли по вікнах. Одна з куль влучила у плече 63-річної дружини бізнесмена. Жінка вижила.

"О третій ночі в місцеве кафе вдерлися невідомі. Його власник почув звук сигналізації. На місце вирушив разом з охоронцем сусідньої водної станції. Коли чоловіки наблизилися до кафе, невідомі розстріляли їх на місці. Потім забрали машину вбитого бізнесмена, поїхали до нього додому та намагалися вбити його дружину. Жінка дивом вижила, зараз вона в лікарні під охороною. У поліції припускають, що це могло бути пограбування, проте місцеві в це не вірять", - йшлося в сюжеті ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Слепченко зізнався у вбивстві байкера

В області оголосили план "Сирена". Вбивць розшукують. Припускають, вони озброєні автоматами.

"На даний час ми розглядаємо усі можливі версії. З місця скоєння злочину вилучили вісім гільз калібру 7-62- попередньо ми говоримо про те, що це міг бути автомат. Підозрювані можуть бути озброєні", - зазначила речниця ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

30 травня у Дарницькому районі Києва близько 08:00 невідомий розстріляв чоловіка та утік з місця події. Застрелений - радник директора ДП "Укрспирт" 49-річний Віктор Панков. Поліція розглядатиме всі можливі версії цього вбивства, починаючи від особистісних стосунків і закінчуючи невиконанням фінансових зобов'язань. За словами радника глави МВС Антона Геращенка, одна з провідних версій - вбивство Панкова, пов'язане з роботою в державному концерні "Укрспирт".

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмена розстріляли біля кафе, його дружину вбивали вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі