четвер, 18 квітня 2019 19:57

Біля школи сталась бійка зі стріляниною

Біля школи сталась бійка зі стріляниною
У Рівному сталась масштабна бійка. Фото: FromUA.NEWS

У Рівному на вулиці Коновальця, біля школи сталась стрілянина і близько 30 осіб влаштували бійку.

Слідчо-оперативна група встановила, що невідомі, які приїхали на чотирьох автомобілях, влаштували бійку. Під час інциденту вони стріляли з пістолетів для відстрілу гумовими кулями.

З місця події криміналісти вилучили вісім гільз. До медичних установ про отримання тілесних ушкоджень поки ніхто не звертався.

"Поліцейські оперативно встановили три автомобілі і особи зловмисників: два автомобіля Skoda Octavia на іноземній реєстрації під керуванням 21-річних хлопців знайшли в Рівному, а 42-річного водія Lexus LX 570 - в Здолбунові. Ще один транспортний засіб розшукують", - повідомляють в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В школі стався небезпечний інцидент: 5 дітей госпіталізували

При огляді трьох автомобілів слідчі і криміналісти виявили та вилучили газові балончики, бронежилети, балаклави, рушниці, патрони, ножі. Автомобілі вилучено та поміщено на територію Рівненського відділу поліції.

За даним фактом поліцейські почали досудове розслідування. В рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють всі обставини інциденту і осіб, причетних до скоєного злочину, а також походження зброї.

36 школярів отримали опік дихальних шляхів у селі Маяки Біляївського району Одеської області. Це сталось через розпилення газового балончика в приміщенні школи, повідомили у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції в області.

Зараз ви читаєте новину «Біля школи сталась бійка зі стріляниною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі