пʼятниця, 10 січня 2014 19:14

Біля Києво-Святошинського суду "Беркут" ламає людям ноги - "Свобода"

Біля Києво-Святошинського суду "Беркут" ламає людям ноги - "Свобода"
Фото: facebook.com

Скликається термінова мобілізація до Києво-Святошинського суду. Про це на своїй сторінці у facebook написала прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган.

Прихильники ВО "Свобода" заблокували виїзди з Києво-Святошинського суду Київської області, де сьогодні засудили до 6 років позбавлення волі так званих "васильківських терористів" Ігоря Мосійчука, Сергія Бевза, а також Володимира Шпару, передає креспондент УНН.  Наразі активісти забарикадували виїзд на вул.Янтарну, що неподалік Києво-Святошинського суду. Також близько 100 прихильників "Свободи" стоять з партійними стягами біля входу до будівлі феміди і хочуть не дати конвоїрам вивезти в СІЗО засуджених Ігоря Мосійчука,Сергія Бевза, а також Володимира Шпару.

Народного депутата Едуарда Леонова, спецбійці "Беркута" повалили його на землю та били ногами. Біля Києво-Святошинського суду "Беркут" жорстоко б'є протестувальників. Є інформація, що одному з протестувальників зламали ногу. Про це повідомляють в twitter ВО "Свобода".

Крім того, в цей час невелика кількість "свободівців" стоять у приміщенні суду.

Поблизу суду народні депутати від "Свободи" закликають всіх активістів стояти до останнього і не випустити автозак з території суду.

Нагадаємо, сьогодні Києво-Святошинський суд Київської області визнав винними і позбавив волі Ігоря Мосійчука, Сергія Бевза, а також Володимира Шпару на 6 років кождного.

Як повідомлялося, наприкінці серпня 2011 року — Служба безпеки України затримала двох депутатів Васильківської міської ради Ігоря Мосійчука та Сергія Бевза, а також Володимира Шпару. Їх звинуватили у готуванні теракту, який, на думку обвинувачення, мав полягати у підриві пам'ятника Леніну у м. Борисполі.

Зараз ви читаєте новину «Біля Києво-Святошинського суду "Беркут" ламає людям ноги - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

495

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі