середа, 01 липня 2020 15:12

Били чоловік і свекруха: мати викраденого в Києві малюка розповіла подробиці сімейного життя

Били чоловік і свекруха: мати викраденого в Києві малюка розповіла подробиці сімейного життя
Киянка Ангеліна Шаранда заявила, що у неї вкрали дитину грудного віку. facebook.com/Шаранда Ангелина

10-місячного сина киянки Ангеліни Шаранди викрали посеред білого дня 28 червня.

Жінка в розпачі. Найбільше її хвилює, чим харчується її син, оскільки він ще на грудному вигодовуванні. Ангеліна розповіла, що зараз вона зціджує молоко та сподівається якось передати синові. Каже, що в неї від переживань ледь не до 40°С підвищується температура.

Була у шлюбі із 27-річним Павлом 2,5 року. З ними ще жили його мати, старша сестра з 10-річною донькою та молодший 26-річний брат. Ангеліна каже, що потерпала від побоїв чоловіка та його матері, передає ТСН.

"Я не знаю, чим Павло там зараз годує синочка. Він ще на грудному вигодовуванні. А батько дитини – веган і категорично проти прикорму з м'яса чи риби. Я теж вегетаріанка, проте розумію, що дитинка має повноцінно харчуватися й отримувати вітаміни. Дуже переживаю. Скажу більше – ще коли жила там із чоловіком та його сім'єю, то свекруха, коли я вискакувала на кілька годин на роботу в салон, аби заспокоїти синочка, сунула йому свої груди", – розповідає Ангеліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка понад 1,5 року не може забрати доньку, яку викрав колишній

За словами Ангеліни, не витримавши знущань і побоїв, 18 червня вона взяла 10-місячного сина і пішла від чоловіка. Офіційно подала на розлучення. З її слів, чоловік вирішив помститися й відібрати дитину. Для цього він ще з одним знайомим приїхав, побив її, погрожував ножем і пістолетом, розпилював газ і вихопив малюка.

Ангеліна написала заяву в поліцію і нібито 6 липня має бути суд.

"Дуже переживаю за сина. Як він там, чим його годують, і сподіваюся, що розголос допоможе мені якнайшвидше повернути дитину", - каже Ангеліна.

Батько малюка на дзвінки не відповідає, тому яка його версія подій – не відомо. Пресофіцер Дарницького управління поліції Києва Євген Ласкін говорить, що заява від Ангеліни Шаранди до них поступила, вона зареєстрована в журналі обліку. Але кримінальне провадження ще не відкривали.

Киянка Ангеліна Шаранда заявила, що в неї вкрали немовля. Це сталося серед білого дня на вул. Урлівській, 12 (житловий масив Позняки). Малюка вирвали з рук матері двоє озброєних чоловіків. Каже, що поліція безсила. Про це написала у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Били чоловік і свекруха: мати викраденого в Києві малюка розповіла подробиці сімейного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі