середа, 23 березня 2016 07:48

Бійців АТО під Авдіївкою атакували потужні гармати і танки

Бійців АТО під Авдіївкою атакували потужні гармати і танки
Фото: hromadskeradio.org

Російські найманці обстріляли позиції ЗСУ під Авдіївкою із танків та великокаліберних гармат.

Про це розповів речник штабу АТО Сергій Жмурко.

"Після обіду активізувалися російські найманці по всій лінії розмежування. На Донецькому напрямку 38 разів ворог обстріляв опорні пункти ЗСУ. Найбільше під обстріли потрапили Авдіївка - 11 разів, Зайцеве та Піски - 6, Майорськ - 5, Опитне - 3.

Позиції біля Пісків та Опитного російські найманці обстрілювали з мінометів калібру 82 мм, а захисників Авдіївки - із мінометів калібру 120 та 82 мм. А близько 19:00 з танку здійснили 12 пострілів. По позиції "Зеніт", що знаходиться на околицях Авдіївки, ворог із потужних 122-мм гармат випустив 4 снаряди.

Опорні пункти поруч із Новгородським, Зайцевим, Майорськом, Луганським та Верхньоторецьким обстрілювали з гранатометів та кулеметів.

На Маріупольському напрямку позицій сил АТО поблизу Гранітного, Широкиного та Новотроїцького були обстріляні з гранатометів та великокаліберних кулеметів. А опорний пункт поблизу Павлополя найманці обстріляли з мінометів", - повідомив Жмурко.

Після опівночі обстріли у районі Авдіївки поновилися. Бойовики після 3-ї ночі випустили 9 мін по позиціях ЗСУ. Крім того, обстрілюються позиції поблизу Опитного, Майорська та Широкиного.

Українські бійці відкривали вогонь у відповідь.

Зараз ви читаєте новину «Бійців АТО під Авдіївкою атакували потужні гармати і танки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі