середа, 22 лютого 2012 16:39

Безробітний з ножицями пограбував магазин у Рівному

Безробітний з ножицями пограбував магазин у Рівному

На 300 гривень за чужий рахунок хотів збагатитися 20-річний мешканець Рівного Ігор. Учора 21 лютого він напав на 26-річну Марію, продавця продуктового магазинчика "Сова", що на вулиці Короленка.

Напередодні хлопець протринькав усі свої гроші в одному з інтернет-клубів. Узяти іще було ніде, тож безробітний молодик наважився на грабунок.

Близько 19-ої вечора він зайшов до магазину. Окрім нього у приміщенні було ще кілька покупців. Однак хлопець несподівано схопив ножиці, які лежали на прилавку, розштовхав чергу і накинувся на продавчиню.

"Він приставив лезо дівчині до горла і пригрозив, що переріже їй артерію, якщо вона не віддасть йому грошей. Однак вона вирвалася та втекла у підсобку", - розповідає Тамара Лисенко, керівник прес-центру обласного управління міліції. – "Як виявилося, Марія побігла за електрошокером. Та коли вона повернулася, хлопця в магазині уже не було. Після її втечі він запустив руку у касу і схопив декілька купюр".

Після грабунку озброєний ножицями молодик утік на вулицю. Ніхто із свідків не наважився зупинити зловмисника. Однак вони досить добре запам'ятали його прикмети.

"Продавець не розгубилася і тут же викликала правоохоронців. Докладно описала, як той хлопець виглядає. Його затримали уже через дві години, а гроші вилучили. Ігор встиг забрати близько 300 гривень", - додає Тамара Лисенко.

Сьогодні начальник обласної міліції Василь Лазутко подарував дівчині букет троянд за сміливість.

Проти грабіжника-невдахи уже порушили кримінальну справу. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Безробітний з ножицями пограбував магазин у Рівному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі