середа, 16 листопада 2011 11:18

Безробітна порізала собі вени і стрибнула з висотки на Рівненщині

Безробітна порізала собі вени і стрибнула з висотки на Рівненщині

У понеділок 14 листопада в місті Здолбунів Рівненської області загинула 55-річна жінка. Вона наклала на себе руки, стрибнувши з останнього поверху дев'ятиповерхівки на вулиці Коперніка, 57. Чому жінка зважилася на такий крок, її рідні пояснити не можуть. Припускають лише, що причиною став її тяжкий стан здоров'я – вона була невиліковна хвора.

Здолбунівчанка вийшла з квартири близько 7-ої години ранку і піднялася на дах. Її чоловік у цей час мирно спав і нічого не знав. Жінка перелізла через парапет і кинулася на асфальт. На жаль, ані сусідів ані перехожих у цей момент на вулиці не було – нікому було її зупинити.

"Це будинок на окраїні міста, в такий час зранку вулиця ще пуста", - каже заступник начальник райвідділу міліції Олександр Панасюк. – "Нещасна розбилася насмерть – удар об землю був такої сили, що врятувати жінку було уже неможливо. Її тіло знайшли тільки за півгодини, коли люди попрокидалися і почали збиратися на роботу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Вінниччини зп'яну випив отруту від щурів

Сусіди викликали міліціонерів. Ті обшукали квартиру загиблої і знайшли прощальну записку. У ній самогубця дякувала рідним, що вони були з нею. Вона також попросила у них пробачення за свій вчинок.

На руках жінки знайшли кілька свіжих поранень – до стрибка з даху вона пробувала порізати собі вени, але не змогла.

25 жовтня із даху цього самого будинку хотіла стрибнути інша безробітна – 33-річна Олена, яка приїхала у гості з Гощанського району. Але тоді жінку вдалося відмовити від самогубства. Після перемовин рятувальники зняли її з даху та передали в руки медиків для обстеження.

Зараз ви читаєте новину «Безробітна порізала собі вени і стрибнула з висотки на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі