понеділок, 05 грудня 2011 12:29

"Беркут" штурмував будинок священика на Одещині

У селі Розаліївка Одеської області бійцям спецпідрозділу міліції "Беркут" довелося ледь не штурмом брати будинок священика, в якому забарикадувався озброєний сокирою чоловік.

Як розповів в. о. начальника відділу зі зв'язків із громадськістю регіонального міліцейського главку Володимир Шаблієнко, до сім'ї священнослужителя звернувся за допомогою якийсь 36-річний Олексій. Чоловік розповів господарям про втрачені ним у дорозі документи і речі. Сім'я священика, пошкодувавши прохача, нагодувала його, обігріла і запропонувала відпочинок у сторожці.

Лише через декілька хвилин, коли подружжя збиралися відбути у справах, до них прибіг поранений сусід і повідомив, що їхній гість без всяких на те підстав завдав йому ножове поранення. Священик терміново викликав "швидку" і міліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В електропотязі "Фастів-Зернове" п'яний хуліган підрізав правоохоронця

У цей час буйний незнайомець, озброєний сокирою та ножем, увірвався в будинок священика і забарикадувався там.

Затриманням зловмисника зайнялася група захоплення спецпідрозділу міліції "Беркут".

Незважаючи на те, що на переговори чоловік не погоджувався, спецназівці, зайшовши в будинок, запропонували йому здатися. Однак він просто накинувся на працівників міліції, завдаючи ударів сокирою по титановому щиту. Правоохоронцям довелося застосувати травматичну зброю, поранивши зловмисника в ногу, після чого його затримали. Після надання першої медичної допомоги затриманого госпіталізували.

Прокуратурою району дії працівників міліції визнані правомірними.

Порушено кримінальну справу. Ведеться слідство. Мотиви настільки неадекватної поведінки затриманого з'ясовуються.

Зараз ви читаєте новину «"Беркут" штурмував будинок священика на Одещині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі