вівторок, 09 січня 2018 13:30

Батько Ноздровської звинуватив Россошанського у ще одному вбивстві

Батько Ноздровської звинуватив   Россошанського у ще одному вбивстві
Донька Ірини Ноздровської Анастасія стоїть біля портрета убитої матері. Фото - Українська правда

Батько загиблої правозахисниці Ірини Ноздровської Сергій Дуняк розповів, що Дмитро Россошанський винен у вбивстві ще одного мешканця села Демидів Олександра Альохіна.

Його він на смерть забив зі своїми друзями, але тоді йому вдалося уникнути відповідальності. Про це Сергій Дуняк повідомив під час похорону, передає "Прямий".

"У 2005 році син Юрія Россошанського зі своїм другом убили тут одного чоловіка, який приїхав десь з Уралу, з Росії, і тут жив, купив півбудинку. Россошанського син, Діма, зі своїм другом забили дерев'яними брусками, забили як звіра. А їхній родич, дядько, працював головним суддею у Вишгородському суді. У цього Діми Россошанського уже був цілий букет усяких злочинів. І це все покривалося, і це вбивство покрилося. Приїхала міліція, там було все в крові, вони вимили все, прибрали, забрали ті дервяні бруски - і вивезли. І ніякої кримінальної справи навіть відкрито не було. Похоронили того бідолаху, який ніби сам себе забив брусками до смерті. Його багато у селі знали, він проводив людям опалення, хороша людина була", - розповів батько Ноздровської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір Ноздровської забрала "швидка": повідомили перші подробиці про прощання

Він також повідомив, що Россошанські постійно погрожували його родині.

Під Києвом у селі Демидів Вишгородського району відбувається церемонія прощання з правозахисницею Іриною Ноздровською, тіло якої знайшли 1 січня біля Вишгорода. За підозрою у її вбивстві затримали Юрія Россошанського, батька Дмитра Россошанського, який два роки тому на смерть збив молодшу сестру Ірини.

Зараз ви читаєте новину «Батько Ноздровської звинуватив Россошанського у ще одному вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі