пʼятниця, 08 червня 2018 17:25

Батько дозволив: дитина підпалила банку з порохом
4

У Сумах на подвір’ї житлового будинку вибухнула банка з порохом
Фото: Національна поліція України
У Сумах на подвір’ї житлового будинку вибухнула банка з порохом
У Сумах на подвір’ї житлового будинку вибухнула банка з порохом
У Сумах на подвір’ї житлового будинку вибухнула банка з порохом

У Сумах на подвір'ї житлового будинку вибухнула банка з порохом.

Постраждали 41-річний чоловік та його маленькі діти. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Від вогника запальнички вибухнула банка з порохом. 10-річний хлопчик в присутності батька та своєї 10-місячної сестрички заради розваги підпалив мисливський порох, в результаті чого і стався вибух", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок вибуху діти та чоловік госпіталізовані з опіками різного ступеня.Діти у вкрай тяжкому стані перебувають у реанімаційному відділенні, їхній батько - в опіковому.
Постраждалий чоловік підтвердив, що дозволив своєму сину підпалити банку з мисливським бездимним порохом "Сокіл" виробництва СРСР, яку знайшов у сусідній нежитловій та незачиненій квартирі його син.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля відділення банку прогримів вибух

"Під час огляду приміщень будинку, розрахованому на проживання кількох сімей, а також спільного коридору, фахівці вибухотехнічної служби виявили ще три металеві банки з порохом та коробку з капсулами, які залишилися в одній із покинутих квартир", - каже заступник начальника ГУНП Олег Григоров.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом недбалого зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів.

В Луцьку на малолюдній вулиці вибухнув вантажний мікроавтобус. Від вибуху скло і двері від машини розлетілися на кількадесят метрів. Ніхто, крім водія, не постраждав. 25-річний власник авто у шоковому стані потрапив у лікарню з численними опіками 2-го та 3-го ступенів та рваними ранами. Причиною вибуху став мисливський порох.

Зараз ви читаєте новину «Батько дозволив: дитина підпалила банку з порохом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі