пʼятниця, 23 травня 2014 08:21

Батальйон "Донбас" потрапив у засідку і просить допомоги

Батальйон "Донбас" потрапив у засідку і просить допомоги
Фото: http://censor.net.ua/

В районі с.Карловки Донецької області батальйон "Донбас" потрапив у засідку та прийняв бій.

Про це у Фейсбук пише командир батальйону Семен Семенченко.

"В районі с.Карловки Донецької області батальйон "Донбас" потрапив у засідку. Прийняв бій. Проти батальйон працюють автоматники, снайпери і РПГ.

До місця бою підійшов БТР сепаратистів, підтяглися великокаліберні кулемети, закидають гранатами. Ми не можемо підійти до своїх товаришів, працюють снайпера.

Всі мої звернення по телефону до командування армійських сил з проханням надіслати підкріплення почуті не були. Відійти не можемо, тому, що частина людей перебуває в оточенні. Просимо підмоги у військових частин, що знаходяться поблизу. У 15 км в сторону Красноармійська стоїть український армійський блок пост з 4 БТРами. Дайте, суки, БТР!

9 поранених вивезені до лікарні", - зазначив Семенченко.

Разом із тим, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук запевнив, що за інформацією "ІО" штаб АТО реагує на подію.

"По батальйону Донбас: частина батальйону потрапила в оточення у с. Карлівка Донецької області. У штабі АТО нас запевнили, що реагують. Ми відстежуємо ситуацію", - зазначив Тимчук.

Нагадаємо, що вчора терористи атакували блокпост волинської 51 бригади біля Волновахи на Донеччині. Раніше повідомлялося про 16 загиблих українських вояків.

22 травня батальйон "Донбас" взяв під охорону Володарський район Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Батальйон "Донбас" потрапив у засідку і просить допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі