субота, 06 жовтня 2018 15:04

Бандити викрали та побили чиновника

Бандити викрали та побили чиновника
На Запоріжжі викрали та побили голову державної виконавчої служби. Фото: JHMK

На Запоріжжі викрали та побили голову державної виконавчої служби Приморського району Сергія Гогунського.

Це зробили представники місцевого злочинного угрупування через конфлікт із чиновником, повідомив голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль в Facebook.

"Певні особи вирішили незаконно зібрати врожай. А держслужбовця, що намагався перешкоджати протизаконним діям, було побито. Місцеві царьки не тільки залякували посадовця, а й викрали його в багажнику авто", - розповів він.

Бриль також зазначив, що йому від анонімного джерела надійшло відео цих подій, на якому чоловік розповідає поліцейському, що Сергій Гогунський сам бився об паркан. Судячи з ролику інцидент стався 30 вересня. Однак, Бриль дізнався про все лише 5 жовтня під час робочого візиту до Приморського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пограбування зі стріляниною в Києві: повідомили, чий будинок обікрали злочинці

Депутата однієї із селищних рад Житомирщини звинуватили у викраденні людини та незаконному заволодінні мільйоном гривень. За даними слідчих, депутат разом із спільниками побили та викрали 39-річного підприємця на парковці в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Бандити викрали та побили чиновника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі