субота, 31 липня 2021 17:46

Байкери напали на молоду пару

Байкери напали на молоду пару
Одеські байкери побили молоду пару і розгромили битами їхню машину. За словами постраждалих, причиною конфлікту стало те, що вони перебудувалися на автомобілі перед довгим рядом байкерів, які рухалися тією ж трасою. Фото: pexels.com

У Черкасах група байкерів з Одеси, які здійснювали щорічний тур по Україні, напала на молодих чоловіка і жінку. Після цього мотоциклісти накинулися на автомобіль пари і розгромили його.

Причиною конфлікту став обгін колони мотоциклістів на автомобілі, за словами постраждалої дівчини, повідомляє "Сегодня".

"Їм це не сподобалося, і вони відразу почали зганяти нас, викрикуючи лайку, плювали на машину, били машину ногами і ланцюгами. Ми почали тікати від них і використовували балончик як захист, коли вони затискали нас з усіх боків", - говорить дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22-річний водій збив насмерть двох велосипедистів

Після того, як мотоциклісти розправилися з молодими людьми, вони "переключилися" на їхній автомобіль. Використовуючи ланцюги й біти, розгромили транспортний засіб.

"Ми відірвалися, викликали поліцію і щойно зібралися писати протокол, байкери почали їхати в бік Соснівки, побачили нас, показали пальцем і швидко налетіли", - додає постраждала.

"Підтверджуємо, що такий конфлікт між водієм Mazda і байкерами в Черкасах був. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Хуліганство", ми з'ясовуємо також і те, хто провокував", - каже речниця поліції Черкаської області Зоя Вовк.

Внаслідок інциденту пара опинилася в лікарні з множинними травмами та забоями, в обох струс мозку.

Зараз ви читаєте новину «Байкери напали на молоду пару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі