неділя, 03 липня 2022 15:01

Багато загиблих і поранених, у місті 15 пожеж: Слов'янськ зазнав наймасштабнішого обстрілу

Багато загиблих і поранених, у місті 15 пожеж: Слов'янськ зазнав наймасштабнішого обстрілу
Російські загарбники здійснили наймасштабніших обстріл Слов'янська за останній час. Фото: ukrinform

Місто Слов'янськ Донецької області зазнало наймасштабнішого обстрілу за останній час.

У результаті велика кількість поранених та загиблих, у місті – до 15 пожеж. Про це повідомив мер міста Вадим Лях у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти два дні гатять по Краматорську зі "Смерчів": подробиці

Російські окупанти здійснили обстріл сьогодні, 3 липня. Від ворожих ударів реактивними системами залпового вогню постраждали водночас декілька мікрорайонів міста.

Речниця Донецької ОВА Тетяна Ігнатченко розповіла, що внаслідок обстрілу міста загинули шестеро людей, ще 15 постраждали.

"Був надпотужний обстріл. Залишатися на території області небезпечно. Люди можуть записатися в списки, сісти на автобус і доїхати до Покровська, звідти курсує евакуаційний потяг, який направить їх до Дніпра або далі до Львова", — додала вона.

28 червня окупанти вкотре вдарили ракетами по Словʼянську. Вдарили по гаражному кооперативу.

На Слов'янському напрямку українські воїни 25 червня зупинили спробу ворожого наступу в районі Богородичного й штурм в напрямку Мазанівки. Окупанти з втратами відійшли.

Російська армія готується атакувати Харків і захоплювати Слов'янськ. Україна зробить усе можливе, щоб зупинити окупантів і захистити людей. Про це президент Володимир Зеленський сказав під час виступу на відкритті Форуму глобальної політики Інституту міжнародних політичних студій.

Зараз ви читаєте новину «Багато загиблих і поранених, у місті 15 пожеж: Слов'янськ зазнав наймасштабнішого обстрілу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі