вівторок, 28 червня 2022 15:15

Окупанти знову вдарили ракетами по Словʼянську
3

Російські загарбники знову обстріляли Словʼянськ на Донеччині. Вдарили по гаражному кооперативу.

Пізніше влучили також у промислове підприємство. Про це повідомляє Слов'янська міська військово-цивільна адміністрація в Telegram.

"Обстріли міста стають дедалі інтенсивнішими. Це вагомий аргумент ухвалити рішення про евакуацію", – підкреслив начальник міської військової адміністрації Вадим Лях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В МВС пояснили, чому Росія стала інтенсивніше гатити по Україні

Кооператив, який обстріляли вночі, розташований на вул. Миру. Це неподалік від багатоповерхових будинків і приватного сектора.

Постраждалих від обстрілів російських окупантів немає.

Окупанти вдарили ракетами по Словʼянську
Фото: Словʼянська ЦВА
Окупанти вдарили ракетами по Словʼянську
Окупанти вдарили ракетами по Словʼянську

На Слов'янському напрямку українські воїни 25 червня зупинили спробу ворожого наступу в районі Богородичного й штурм в напрямку Мазанівки. Окупанти з втратами відійшли.

Російська армія готується атакувати Харків і захоплювати Слов'янськ. Україна зробить усе можливе, щоб зупинити окупантів і захистити людей. Про це президент Володимир Зеленський сказав під час виступу на відкритті Форуму глобальної політики Інституту міжнародних політичних студій.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти знову вдарили ракетами по Словʼянську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі