пʼятниця, 04 жовтня 2019 09:19

Аварія літака піді Львовом: троє людей загинуло

Аварія літака піді Львовом: троє людей загинуло
Піді Львовом зазнав аварії транспортний літак. Фото: Gazeta.ua

У літаку, що аварійно приземлився під Львовом, за попередніми даними, є загиблі. Розпочато розслідування.

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк.

"Сьогодні о 6:42 під час виконання чартерного вантажного рейсу авіакомпанії "Україна Аероальянс", за попередньою інформацією, з 7 членами екіпажу на борту, що виконував рейс за маршрутом Віко (Іспанія) - Львів, після запиту екіпажем дозволу на посадку на аеродром "Львів" о 6:48 літак зник із екранів радарів і був втрачений радіозв'язок із екіпажем.

На аеродромі "Львів" оголосили сигнал "Тривога", повідомлено рятувальним службам. Через 20 хв. екіпаж вийшов на зв'язок із ДСНС і повідомив про здійснення аварійної посадки на ґрунт у селі Сокільники приблизно за 1,5 км до аеродрому. Аварійно-рятувальна команда аеропорту оперативно прибула на місце події. За попередніми даними, є загиблі", - повідомив Лавренюк у Facebook.

За його словами, "аварійну посадку здійснили у зв'язку з закінченням пального".

"Розпочато розслідування зазначеної події", - зазначив він.

"За попередньою інформацією, є п'ятеро загиблих, із кількома членами екіпажу присутній зв'язок", - пише директор департаменту Адміністрації міського голови Євген Бойко.

У результаті аварії Ан-12 під Львовом загинули 3 людини, троє постраждали, інформації про двох немає, - повідомляють у прес-службі ДСНС.

У передмісті Львова поруч із кладовищем у селі Сокільники здійснив аварійну посадку літак АН-12.

Зараз ви читаєте новину «Аварія літака піді Львовом: троє людей загинуло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі