понеділок, 13 липня 2020 10:48

Аварія із чотирма загиблими під Києвом: підозрюваного тримають в лікарні

Аварія із чотирма загиблими під Києвом: підозрюваного тримають в лікарні
Підозрюваний у смертельній аварії в Козині - 39-річний Антон Желепа. Фото: vk.com

Водій, що спричинив ДТП з 4 загиблими під Києвом, перебуває у лікарні швидкої допомоги у спецпалаті для затриманих.

Сьогодні, 13 липня, йому повідомляють про підозру. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. Про це розповіла речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мав 2 судимості: розповіли про підозрюваного у масштабній аварії під Києвом

"Суд, скоріше за все, буде завтра. Але в якому форматі, ще невідомо, бо підозрюваний отримав травми. Якщо його стан дозволятиме, він буде доправлений до суду. Можливо, судове засідання відбудеться у режимі відеоконференції", - уточнила Максимець, передає ТСН.uа.

Розслідування ДТП триває. Водієві загрожує до 10 років за ґратами.

Водій-винуватець Антон Желепа був п'яним, у його крові виявили 1,37 проміле алкоголю. Він їхав дорогою на Mercedes, який викрав у роботодавця, в якого працював на дачі. За 20 хвилин після аварії автомобіль оголосили у розшук. Спочатку водій Mercedes протаранив Mercedes Sprinter, а потім вилетів на зустрічну смугу, де врізався у Hyundai. В автівці одразу ж загинули подружжя та їхня 8-річна донька. Згодом у лікарні помер також 10-річний хлопчик. За життя ще однієї дитини, 12-річного хлопчика, борються лікарі.

Зараз ви читаєте новину «Аварія із чотирма загиблими під Києвом: підозрюваного тримають в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі