середа, 17 травня 2017 14:40

Атовець жбурнув у кафе гранату, є поранений

Атовець жбурнув у кафе гранату, є поранений
Чоловік розгнівався, що його почали виганяти і підірвав кафе. Один чоловік отримав поранення ФОТО: UA-Reporter.com

У селі Косівська Поляна на Закарпатті демобілізований атовець жбурнув у кафе гранату. Один чоловік отримав поранення. Інцидент стався у ніч проти 17 травня.

Про це на своєму сайті повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

"У місцевому барі засиділися троє місцевих жителів. Двоє з них чекали на дівчину-бармена. Між чоловіками розгорілася сварка. Один із них вів себе неадекватно. Його почали виганяти із закладу. Чоловік вийшов, а потім повернувся. Розгніваний відвідувач постукав у вікно. Коли відкрили - кинув у приміщення гранату РГД. 26-річний чоловік отримав важкі травми. Із пораненнями обох ніг і рук його забрали в лікарню. Нині пораненому роблять операцію", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік підірвав гранату у будинку колишньої

Чоловіка затримали. Ним виявився 45-річний місцевий житель, учасник АТО. Влітку 2015-го його мобілізували в Збройні сили України. У зоні бойових дій пробув 9 місяців. Минулого року демобілізувався і повернувся додому. За словами міського голови, подібний інцидент був у 1990 році. Будучи солдатом радянської армії, чоловік із табельної зброї розстріляв караул. Загинули кілька осіб. За вбивство відсидів 10 років. Нині затриманий під наглядом поліції.

У Вінниці від вибуху гранати загинув 20-річний солдат військової частини. Його 26-річний товариш по службі, ще один 20-річний знайомий та 16-річна дівчина отримали осколкові поранення. Усіх госпіталізували. Дівчину відвезли у дитячу обласну лікарню. Поліція знайшла у сумках військових 5 різнокаліберних набоїв, відстріляний тубус РПГ-26, 2 димові шашки та 3 важелі до запалів осколкових гранат.

Зараз ви читаєте новину «Атовець жбурнув у кафе гранату, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі