середа, 05 травня 2021 13:40

Атовець захищав себе та матір від п'яних дебоширів: одного зарізав
6

У Глещаві Тернопільської області 24-річний місцевий житель, захищаючись від нападу шістьох ровесників, які були напідпитку, ножем травмував одного з них.

Потерпілий, відбігши на 300 м, помер від втрати крові, повідомили в пресслужбі поліції Тернопільської області.

"Нещастя трапилося 2 травня близько опівночі. За словами начальника місцевого відділення поліції Андрія Купчака, компанія з шести осіб приїхала в сусіднє село на дискотеку з Іванівки. У клубі підозрюваний зробив їм зауваження. Це не сподобалося хлопцям, і вони вирішили розібратися з місцевим жителем. Останній, аби уникнути бійки, втік додому та закрився. Проте компанія з шести осіб прийшла вночі на його подвір'я. Вони вирвали дверні ручки та вибили двері. На момент хуліганства в будинку разом з хлопцем була матір. Він злякався за неї", - сказано в повідомленні.

 24-річний місцевий житель, захищаючись від нападу шістьох напідпитку ровесників, ножем травмував одного з них
Фото: tp.npu.gov.ua
 24-річний місцевий житель, захищаючись від нападу шістьох напідпитку ровесників, ножем травмував одного з них
Потерпілий, відбігши на триста метрів, помер від втрати крові
Потерпілий, відбігши на триста метрів, помер від втрати крові
Інцидент почався ще на місцевій дискотеці

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві зарізали продавця квітів (18+)

Про те, що хулігани увірвалися на подвір'я, чоловік повідомив поліцейським. Після цього одразу вийшов до дебоширів з ножем. Проте, коли почалася штовханина, чоловік випадково вдарив ножем одного з нападників.

У скоєному чоловік зізнався. На момент бійки був тверезий. Йому оголосили підозру. Суд обрав йому запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Слідство триває.

У Харкові затримали 22-річного чоловіка, якого підозрюють у подвійному вбивстві – 29-річного чоловіка і його 24-річної співмешканки. Тіла з численними колото-різаними пораненнями виявили у квартирі по вул. Дружби Народів, де вони проживали, 2 травня. Їх знайшла мати чоловіка, яка прийшла до них у гості.

Зараз ви читаєте новину «Атовець захищав себе та матір від п'яних дебоширів: одного зарізав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі