понеділок, 26 травня 2014 02:26

АТО відновили: Під Слов'янськом йде запеклий бій з терористами

АТО відновили: Під Слов'янськом йде запеклий бій з терористами

На Околицях Слов'янська поновилися запеклі бої між бійцями антитерористичної операції і терористами.

Як повідомляють очевидці з місця подій, застосовуються міномети. Бої йдуть по декількох напрямках, зокрема бойовики повідомили про обстріл Семенівки - населений пункт неподалік від Слов'янська. Повідомляється і про перестрілку в районі села Андріївка біля підприємства "ЗевсКераміка".

У цих районах запеклий бій йшов і напередодні, зокрема, саме при артилерійському обстрілі було вбито італійського журналіста Андреа Роккеллі і перекладача Андрія Миронова. Снаряди зруйнували і кілька житлових будинків.

На цю хвилину інформації про наявність загиблих або постраждалих немає. Тим часом, з'явилися повідомлення про зіткнення поруч з іншим містом - Красноармійськом, він також знаходиться в Донецькій області.

Бої поновилися із закінченням президентських виборів, раніше глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляв, що силова операція в період проведення виборів проводитися не буде.

Бої сьогодні йдуть і в сусідній Луганській області - в Ново-Айдарівському районі. Раніше повідомлялося про те, що в зіткненнях загинули двоє терористів, заарештовані 14 бойовиків.

Нагадаємо, перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема заявив про те, що активна фаза операції з антитерору в Донбасі після виборів знову продовжиться.

Зараз ви читаєте новину «АТО відновили: Під Слов'янськом йде запеклий бій з терористами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі