середа, 26 квітня 2023 06:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Армія РФ атакувала Україну із землі та повітря: є загиблі та поранені

Армія РФ атакувала Україну із землі та повітря: є загиблі та поранені
Російська окупаційна армія не припиняє тероризувати Україну обстрілами. Фото: ілюстративне, Генштаб ЗСУ

Минулої доби, 25 квітня, Росія завдала трьох ракетних та 13 авіаційних ударів по території Україні.

Також здійснила 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та критичній інфраструктурі населених пунктів, повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 26 квітня.

Дві російські ракети із зенітно-ракетного комплексу С-300 влучили по центру міста Куп'янськ Харківської області.

"Є загиблі та поранені серед цивільного населення. Зруйновано будівлю Краєзнавчого музею, поруч з яким немає жодного військового об'єкта, та пошкоджено іншу цивільну інфраструктуру", – нагадали в Генштабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЗСУ не виключають масованих російських ударів до 9 травня

Там вкотре попередили, що ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

"Російська Федерація продовжує вести загарбницьку війну. Не зважаючи на значні втрати, не відмовляється від планів щодо окупації нашої території. Завдає ударів, здійснює обстріли як по військових, так і по цивільних об'єктах", – наголосило командування.

Уранці 25 квітня російські війська обстріляли центр Куп'янська. Ракетою з С-300 влучили в будівлю Краєзнавчого музею. Спочатку повідомлялося про п'ятьох поранених та двох людей під завалами.

Згодом кількість поранених зросла до 10. А з-під завалів дістали першу жертву – працівницю музею. Пізніше вилучили тіло другої жінки.

Зараз ви читаєте новину «Армія РФ атакувала Україну із землі та повітря: є загиблі та поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі