середа, 20 квітня 2022 10:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Армія Путіна грабує мирних українців - що "виносять"

Армія Путіна грабує мирних українців - що "виносять"
Загарбники РФ продовжують грабувати мирне населення України. Фото: facebook.com/denisovaombudsman

Російські військовослужбовці продовжують грабувати мирне населення України.

Чергові злочини окупантів зафіксували на Запоріжжі, повідомила обласна військова адміністрація вранці 20 квітня.

"У селі Орлянське Василівського району окупанти зайняли будинок культури і школу, яку пограбували. Також росіяни викрали автомобілі та телефони місцевих жителів. У Пологах вони викрали у місцевого автомобіль "ЗАЗ". У Бердянську - заволоділи табельною зброєю інспектора районного відділу поліцію", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довга колона техніки РФ суне до Запоріжжя

Окрім того, терористи вдерлися до Смирновського будинку культури Пологівського району. Викрали звідти чотири комп'ютери, 12 моніторів, вісім МФУ (пристрої, які виконують функції принтера та сканера. - Gazeta.ua), два ноутбуки та систему відеоспостереження.

Російські окупанти пограбували будинок Євгена Рищука, мера міста Олешки на Херсонщині. Загарбники підігнали автомобіль до помешкання посадовця і "вивозили все, що там було".

Рищук залишив Херсонщину 6 квітня. Зараз перебуває на підконтрольній уряду території. З 14 квітня місто Олешки повністю перейшло під тимчасовий контроль окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Армія Путіна грабує мирних українців - що "виносять"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі