четвер, 26 листопада 2020 11:04

"Антимасочник" влаштував у супермаркеті бійку з поліцейськими

"Антимасочник" влаштував у супермаркеті бійку з поліцейськими
У Луцьку в супермаркеті чоловік побився з патрульними поліцейськими через відсутність маски. Пізніше з'ясувалося, що свій Mercedes припаркував на стоянці для інвалідів. Фото: volynnews.com

У Луцьку в супермаркеті на вул. Конякіна чоловік влаштував бійку з патрульними через відсутність маски. У результаті одного правоохоронця доправили до лікарні.

Інцидент стався пообіді 25 листопада, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волинської області.

"Поліцейські повідомили чоловікові про те, що він порушує встановлені карантинні норми. Однак останній не припинив правопорушення. Більше того – чинив опір патрульним, шарпав формений одяг, зірвав шеврон, рацію та боді-камеру. Унаслідок сутичок, один із поліцейських звернувся до медичного закладу", - зазначили правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був "зайвий": порушника карантину випхали з автобуса пасажири

Також інспектори встановили, що 35-річний чоловік приїхав до магазину на автомобілі Mercedes-Benz S 350 і припаркувався на місці для водіїв з інвалідністю.

На чоловіка склали 2 адмінпротоколи – за відсутність маски й заборонену парковку. Із нападом на поліцейських розбиратимуться слідчі.

У Києві 2 жінки влаштували бійку через відсутність в однієї з них захисної маски. Інцидент трапився в трамваї.

Зараз ви читаєте новину «"Антимасочник" влаштував у супермаркеті бійку з поліцейськими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі