четвер, 05 вересня 2019 10:26

Ампутована рука і численні осколки: повідомили про стан ректора і його дружини

Ампутована рука і численні осколки: повідомили про стан ректора і його дружини
На подвір'ї будинку ректора Тернопільського Національного економічного університету стався вибух. Постраждав він і дружина. Фото - tp.npu.gov.ua

Повідомили про стан потерпілих від вибуху ректора Тернопільського НЕУ Андрія Крисоватого та його дружини.

Чоловік отримав травматичну ампутацію кисті лівої руки. Також у нього вибухова травма й осколкові поранення тіла. Дружину ректора Оксану Іванівну доставили до реанімації з вибуховою політравмою та численними осколковими пораненнями тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під авто бізнесмена кинули гранату - є постраждалі

Стан обох потерпілих оцінюють як важкий, проте загрози життю немає, повідомили кореспондентові Gazeta.ua в Тернопільській лікарні.

На подвір'ї будинку ректора у селі Петриків Тернопільського району вибухнув невідомий вибуховий пристрій. Постраждали ректор і його дружина. На місці вибуху поліцейські знайшли записку "подарунок від нас memento mori ректор memento mori", що означає "пам'ятай про смерть". Поліція розслідує вибух як замах на вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Ампутована рука і численні осколки: повідомили про стан ректора і його дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі