пʼятниця, 16 березня 2012 17:08

Актор, відомий за серіалом "Глухар", підірвався на гранаті

Актор, відомий за серіалом "Глухар", підірвався на гранаті

Актор і художник Сергій Шарошкін, який знімався в популярному телесеріалі "Глухар", загинув в батьківському домі в селі Юшта Шиловського району Рязанської області через необережне поводження зі світло-шумової гранатою "Заря", повідомило джерело, близьке до слідства.

Як повідомляє в п'ятницю слідче управління СК РФ по Рязанській області, увечері в четвер в одному з будинків Юшта Шиловського району під час вибуху, імовірно шумової гранати, загинув 41-річний чоловік.

"Вибуховою хвилею в будинку вибито скло. Мати потерпілого, яка перебувала також в будинку, не постраждала", - говориться в релізі.

Триває дослідча перевірка.

Як повідомило джерело, близьке до слідства, загиблим був актор Сергій Шарошкін.

"Він загинув через необережне поводженні зі світло-шумової гранатою "Заря". Навіщо йому знадобилося вибуховий пристрій, слідству належить з'ясувати", - повідомило джерело.

Він уточнив, що Шарошкін був зареєстрований за місцем проживання в селі Юшта Рязанської області, однак фактично проживав у Москві.

Зараз ви читаєте новину «Актор, відомий за серіалом "Глухар", підірвався на гранаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі