пʼятниця, 08 квітня 2011 11:45

Палестинський снаряд влучив у ізраїльським шкільний автобус
11

Фото: Фото: Reuters

Мінометний снаряд, випущений палестинськими терористами з північної частини сектора Газа, влучив у шкільний автобус на території райради Сдот-Негев. Вибухом пошкодило задню частину автобуса.

У результаті атаки дві людини були поранені: водій і його єдиний пасажир. При цьому водій перебуває в критичному стані, пасажир - у стані середньої тяжкості.

За іншими даними єдиним пасажиром був 16-річний підліток, який і постраждав найбільше, отримавши осколкову черепно-мозкову травму, в той час як водій відбувся легким пораненням у ногу, пише Newsru.

Ізраїль відкрив у відповідь вогонь по точці обстрілу: палестинські джерела повідомляють про чотирьох постраждалих. Палестинські медики повідомляють, що в результаті обстрілу загинув 50-річний чоловік.

Глава уряду Біньямін Нетаньяху, який перебуває з робочим візитом у Берліні, виступив із відповідною заявою. Він підкреслив, що палестинських терористів очікує жорсткий удар, і заявив, що жодна держава не мирилося б з подібними обстрілами своєї території.

Зараз ви читаєте новину «Палестинський снаряд влучив у ізраїльським шкільний автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі