четвер, 17 січня 2013 13:15

"Якась клуша навернулася" - по телефону говорив майор УБОЗу, через якого загинула вагітна

"Якась клуша навернулася" - по телефону говорив майор УБОЗу, через якого загинула вагітна
Майор добряче в'їхав у "Запорожець. Фото: 061.ua

На трасі Енергодар-Василівка-Бердянськ 4 сталася страшна аварія. Слідчий, перебуваючи за кермом джипа "Лексус", протаранив "Запорожець", що стояв біля узбіччя . Від удару загинула пасажирка Катерина Столярчук. До водія "Лексуса", який відмовився проходити медекспертизу, а за словами водія "Запорожця" він був неабияк п'яний, незабаром приїхав батько і став стверджувати, що за кермом був він, а син просто сидів поруч. Після того як з'ясувалося, що можливим винуватцем аварії є старший слідчий УБОЗу майор Андрій Руденко, розслідуванням справи зайнялася прокуратура, пише Сегодня.

Цивільний чоловік загиблої дівчини Олександр Касьянов (теж, до речі, міліціонер - у званні старшого сержанта він служить у Василівському райвідділі) говорить, що з дівчиною вони ось-ось збиралися побратися, адже буквально за день до трагедії Катя сказала, що чекає дитину.

"До мене на вулиці підходять люди, співчувають, кажуть, щоб я не здавався і боровся за справедливість. А я все забути не можу, як після аварії водій "Лексуса" комусь по телефону говорив: "Тут якийсь дебіл стояв біля дороги, я в нього вклепався, якась клуша навернулася" Але через два тижні після аварії я не бачив навіть схеми ДТП, хоча її мені повинні були показати протягом доби, щоб підписати протокол огляду. Його ми не бачили і не підписували. Нікуди не викликають, ні з чим не ознайомлюють. Мені невідоме навіть прізвище слідчого", - говорить Олександр Касьянов.

Зараз він продовжує ходити на роботу - керівництво не захотіло відправляти його у відпустку, щоб він не залишався наодинці зі своєю бідою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майор міліції джипом задавив вагітну

Олександр Касьянов боїться, що справу затягують навмисно.

"Навіщо така довга експертиза, якщо у мене є 10 свідків - і співробітники міліції, і ДАІ, які прибули на місце аварії, і фельдшер швидкої, - які можуть підтвердити мої свідчення, що Андрій Руденко був п'яний і в машині крім нього нікого не було" , - говорить потерпілий.

За словами деяких жителів Василівки, сім'я слідчого Андрія Руденка достатньо забезпечена і впливова. Його батько тримає у Василівці магазин і СТО, а сам слідчий одружений на доньці депутата облради, який володіє агрофірмою.

"Вони люди непрості за нашими мірками, я б навіть сказав - зі складним характером, коли справа доходить до відстоювання їх інтересів. Але сказати, що вони тримають у страху всю округу, я не можу ", - розповідає той, хто знає цю сім'ю Микола.

Зараз ви читаєте новину «"Якась клуша навернулася" - по телефону говорив майор УБОЗу, через якого загинула вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі