понеділок, 14 червня 2021 18:10

Як шукали зниклих 16-річних товаришів: показали відео

Як шукали зниклих 16-річних товаришів: показали відео
На Тернопільщині знайшли мертвими 16-річних Ігоря Сюсяйла та Петра Харука, котрі зникли під час рибалки. Фото: tp.npu.gov.ua

Уже відомі подробиці пошуків 16-річних Ігоря Сюсяйла й Петра Харука, які зникли на річці Дністер у селі Устечко на Тернопільщині.

Про зникнення їхні родичі повідомили в поліцію вранці 11 червня. З'ясувалося, до Ігоря приїхав у гості товариш із сусіднього села Летяче. І юнаки вночі подалися човном рибалити й додому не повернулися. Їх шукали цілодобово на суші й у воді. Обстежували території дронами, розповів Gazeta.ua начальник відділу комунікації обласної поліції Сергій Крета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель 16-річних товаришів: повідомили версії трагедії

"До пошуків залучили місцеву поліцію, нацгвардійців, спецпризначенців і рятувальників. Вони разом із кінологами обходили обидва береги річки, однак знайшли лише залишені на березі особисті речі неповнолітніх і перевернутий човен. Дно річки в радіусі декількох кілометрів прочісували водолази. Погодні умови значно ускладнили пошуки. 13 червня нижче за течією виявили тіло одного з хлопців, а вже вранці 14 червня водолази витягнули з води іншого загиблого. Його знайшли неподалік закинутого рибальського спорядження", - розповів Крета.

Справу розслідують як умисне вбивство з приміткою "нещасний випадок". Остаточну причину смерті товаришів установлять експерти.

Жителі села Устечко на Тернопільщині розповіли про 16-річних Ігоря Сюсяйла й Петра Харука, які пішли рибалити й загинули. Кажуть, Ігор місцевий, Петро - із сусіднього містечка. Хлопці разом навчалися в училищі й дружили. Родина Ігоря цьогоріч уже пережила дві трагедії. 1 лютого батько помер, йому було 42 роки. Після нього - баба.

Зараз ви читаєте новину «Як шукали зниклих 16-річних товаришів: показали відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі