четвер, 21 червня 2007 15:25

Ахметов довів швейцарцям, що свої гроші він заробив чесно

Швейцарська газета Neue Zuricher Zeitung опублікувала спростування своєї статті "Український футбол як відображення політики" від 16 травня, а її редактори принесли Ахметову вибачення.

Цю інформацію підтвердили адвокати Ріната Ахметова Марк Макдугал та Рендольф Теслік.

У тексті спростування зазначено, що опублікована 16 травня у газеті Neue Zuricher Zeitung стаття "Український футбол як відображення політики" малює читачу неправдиву картину Рината Ахметова.

Видання публічно визнає, що зв"язок між Ахметовим, президентом футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) та організованою злочинністю в Україні відсутній, а економічні успіхи Ахметова не засновані на злочинно здобутому первинному капіталі.

Нарешті, у спростуванні своєї попередньої статті NZZ зазначає, що вбивство журналіста Ігоря Александрова не пов"язане з діяльністю Ахметова.

Адвокати Ахметова зазначили, що його добре ім"я є дуже важливим для нього самого, для його родини, а також для громадян України, яким він служить як народний обранець.


"Економічна правда" за матеріалами Yahoo! Finance

Зараз ви читаєте новину «Ахметов довів швейцарцям, що свої гроші він заробив чесно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі