середа, 03 листопада 2021 13:31

Адвокатка 16-річного мажора Харківського заявила про погрози

Адвокатка 16-річного мажора Харківського заявила про погрози
16-річний Микола Харківський за кермом позашляховика Infiniti проїхав на червоне світло світлофора на великій швидкості та зіткнувся із легковим авто Chevrolet. Водій останнього 58-річний Ігор Носов загинув миттєво. Фото: hk.npu.gov.ua

Адвокатка 16-річного Миколи Харківського, який влаштував у Харкові смертельну ДТП, заявляє про численні погрози у її бік.

Невідомі погрожують розправитися з Інною Даниловою та її родиною. Та навіть зламали аккаунт у соцмережі її сина. Усе, щоб відмовилася від захисту Харківського, пишуть "Новини. Live Kharkiv".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП з Infiniti: 16-річний водій відмовився здавати кров

"Ми чекаємо проведення слідчих дій. Але поки ми не можемо в них брати участь, тому що мені не надають захист. Я намагаюся відкрити кримінальне провадження, мені надходять погрози та змушують вийти зі справи", — розповіла Данилова.

Водночас Микола Харківський, який зараз перебуває у СІЗО, не збирається міняти адвоката. І чекає на проведення експертиз і слідчих дій.

26 жовтня у Харкові 16-річний Микола Харківський за кермом позашляховика Infiniti проїхав на червоне світло на великій швидкості й зіткнувся з легковим авто Chevrolet.

Від потужного удару легковик буквально розірвало на частини. Водій 58-річний Ігор Носов загинув миттєво. Водій і пасажири люксового авто травмувалися.

Зараз ви читаєте новину «Адвокатка 16-річного мажора Харківського заявила про погрози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі