неділя, 23 червня 2013 10:49

Адвокати Сніцарчук та Соделя подали скаргу на міліціонера за неправдиві свідчення

Адвокати Сніцарчук та Соделя подали скаргу на міліціонера за неправдиві свідчення
Фото: 24tv.ua

Адвокат побитих 18 травня журналістів Вікторія Кіріна заявила, що проти міліціонера, який подав завідомо неправдиві свідчення у справі про побиття, подали до суду. Він, нагадаємо, стверджував, що Сніцарчук сама просила її побити.

Міліціонер також стверджував, що Сніцарчук розхитувала БРДМ, який під час мітингу їздив Хрещатиком. Однак розхитування військової машини зафіксоване на камери, і журналістки там немає. Крім того, тільки один міліціонер розповів про Сніцарчук біля БРДМ та про прохання побити її. Оскільки у справі давали покази як свідки десятки міліціонерів, хтось з них мав би помітити Сніцарчук теж. Однак про її присутність біля БРДМ більше ніхто у свідченнях не згадує. Адвокатів обурює, що свідчення дала не стороння особа, а міліціонер, який чудово знає, чим загрожують неправдиві свідчення.

"Такі випадки не можуть залишатися без уваги", - підсумувала Кіріна. Нагадаємо, в Україні цього тижня почалися судові засідання у справі побиття журналістки Ольги Сніцарчук та Владислава Соделя. Головний обвинувачений - Вадим Тітушко. Прокуратура направила в суд обвинувачення проти ще 3 підозрюваних. Наступне засідання у справі відбудеться 1 липня.

Зараз ви читаєте новину «Адвокати Сніцарчук та Соделя подали скаргу на міліціонера за неправдиві свідчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі