субота, 06 жовтня 2012 14:52

"Я хотіла повіситись" - мати Ярослава Мазурка три доби тримали у райвідділку

Підозрюваний у вбивстві трьох охоронців "Каравану" Ярослав Мазурок народився у райцентрі Кам'янка-Бузка на Львівщині. Сьогодні вранці його матір 63-річну Галину відпустили з райвідділку, де тримали три доби. Жінка плаче, каже не вірить, що це зробив її син.

"Я хотіла повіситись, - плаче. - Уже зняла шнурки з взуття, але не зробила цього, бо вірю, що це не він. Краще б мені його тіло привезли, щоб я поховала. Для кого мені тепер жити?"

Востаннє вона бачила сина 18 вересня (за сім днів до стрілянини у "Каравані") на свій день народження. Ярослав привіз їй у подарунок каву та цукерки "Вечірній Київ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДНК Мазурка збіглося зі слідами в "Каравані": на нього вішають ще 17 вбивств

У хаті Мазурків усе перевернуто. Міліція проводила обшук, жінка каже, що забрали з хати усе золото.

Галина Мазурок вирощує кролів, бройлерів. Передавала продукти сину в Київ.

"Він просив мене лишитися у Києві. Я жила у них півроку, але не витримала сидіти у квартирі."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний у вбистві охоронців "Каравану" був неонацистом і читав Гітлера

Ярослав Мазурок проживав у Києві з 1997-го року у двокімнатній квартирі. Дружина Людмила — журналіст. Разом виховують 15-річну доньку Тетяну.

"Внучка — спортсменка. У хаті вся стіна у медалях. Ну що йому бракувало?", - каже матір. - Усе у нього було. Працював охоронцем директора якоїсь будівельної фірми. Більше мені нічого розказувати не хотів."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярослав Мазурок фотографував "Караван" за рік до стрілянини

Сусіди Мазурків не вірять, що стрільбу у "Каравані" влаштував Ярослав.

"Це дуже порядна сім'я, - говорить сусід Михайло. Прізвища називати не хоче. - Мати Ярослава все життя працювала бухгалтером. Тато помер вісім років тому. Ніколи нічого поганого про Ярослава ми не чули. Він добре вчився. Останні роки його не бачили, тому з фотографії, яку показує міліція впізнати важко."

Міліція возила Галину Мазурок у лікарню, де взяли аналіз крові на ДНК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронець "Каравану" прийшов до тями, біля нього чергують "беркутівці" в бронежилетах

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ аналіз ДНК підозрюваного у вбивстві трьох охоронців "Каравану" Ярослава Мазурка співпав зі слідами злочинця в "Каравані".

Працівники міліції забрали у Галини телефон. Зателефонувати до родичів вона не може. Найбільше переживає за невістку та внучку. У райвідділку їй повідомили, що квартира сина у Києві опечатана. Місце перебування Тетяни та Людимили невідоме.

Зараз ви читаєте новину «"Я хотіла повіситись" - мати Ярослава Мазурка три доби тримали у райвідділку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі