пʼятниця, 27 березня 2020 14:52

9 осіб захворіли, 1 померла: поліція перекрила село через спалах COVID-19

Автор: radiotrek.rv.ua
  На виїздах із села Тинне встановлено пости патрульної поліції та ДСНС
На виїздах із села Тинне встановлено пости патрульної поліції та ДСНС

Усі 9 людей, у яких виявили коронавірус на Рівненщині, одна з яких померла, – жителі села Тинне Сарненського району.

Хворих ізольовано в інфекційне відділенне центральної районної лікарні, їхній стан стабільний, повідомив у Facebook голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

"Ще вчора після отримання даних швидких тестів, на виїздах із села було встановлено пости патрульної поліції та працівників ДСНС. До з'ясування обставин заборонено залишати село. Рух габаритного транспорту пущено в обхід села, - повідомив Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус помолодшав: оприлюднили вікову статистику серед хворих в Україні

Також встановлюються всі зв'язки та контакти інфікованих з іншими людьми.

У Сарненську центральну районну лікарню направлено додаткові тести, захисні костюми й маски. Ситуацiя в областi - пiд контролем, запевняє голова ОДА.

"Щодо хворої, яка померла, — її госпіталізували до реанімаційного відділення. Діагноз був: двобічна негоспітальна пневмонія. Вона захворіла 13 березня. Госпіталізована 19 березня", — сказав головний санітарний лікар області Роман Сафонов.

Село Тинне — густонаселене село в Сарненському районі. В населеному пункті живуть близько 5 тисяч осіб.

Станом на 10:00 27 березня, в Україні 218 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Із них 5 летальних, 4 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 62 нові випадки, повідомляє МОЗ.

Зараз ви читаєте новину «9 осіб захворіли, 1 померла: поліція перекрила село через спалах COVID-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі