неділя, 19 червня 2016 17:28

8-річна дівчинка загинула, впавши із мосту у воду

Ввечері 18 травня, на річці Інгулець Снігурівського району Миколаївської області трапилася трагедія. Двоє дівчат грали біля мосту та впали у воду. Одну з них врятували, однак друга загинула. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

 

"18 червня о 17:20 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про інцидент. На місце трагедії виїхали рятувальники. Місцевим мешканцям, які були поруч із місцем події, вдалося врятувати семирічну дитину, проте друга дівчинка, 2008 року народження, зникла безвісти. Лише о 23:30 дайвер знайшов тіло загиблої", - повідомили рятувальники.

 

Читайте також: У Росії під час шторму загинули 11 дітей

Нагадаємо, 14 червня у селищі Затока Білгород-Дністровського району на Одещині під час шторму в Чорному морі потонули учні 24-ї школи з Тернополя — 14-річна Марта Окаринська і Віталій Данчишин, 16 років. Їх кинулись рятувати завуч 46-річний Михайло Близнюк і 32-річний Дмитро Педосюк із Хмельницького, який відпочивав на морі. Обоє загинули.

Зараз ви читаєте новину «8-річна дівчинка загинула, впавши із мосту у воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі