середа, 16 грудня 2020 13:06

6-річний хлопчик викликав поліцейських - боявся бути вдома сам

6-річний хлопчик викликав поліцейських - боявся бути вдома сам
Мати залишила його на 15 хвилин і пішла по справах

У Херсоні до поліцейських звернувся 6-річний хлопчик і сказав, що йому страшно бути самому вдома.

Інцидент стався в Таврійському мікрорайоні. Мати залишила його на 15 хв. і пішла у справах, повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дітей залишила на сусідів: на кордоні спіймали жінку, яка йшла в Молдову до подруги

"На лінію 102 надійшов дзвінок від 6-річного хлопчика. Він назвав своє ім'я та сказав, що йому страшно залишатися самому вдома. Оператор заспокоїв дитину і дізнався, що мати хлопчика терміново від'їхала у справах і обіцяла за 15 хвилин повернутися, а син лишився сам і сильно злякався", - йдеться в повідомленні.

Хлопчик зустрів правоохоронців біля входу на подвір'я. Вони одразу зателефонували його матері. Жінка за лічені хвилини приїхала додому. Вона пояснила, що на час своєї відсутності залишала сина з нянею. Але цього разу ніхто не міг наглядати за хлопчиком, тож вона залишила його на 15 хв. самого і поїхала в термінових справах. Вона не знала, що син злякається і телефонуватиме на 102.

Після приїзду матері хлопчик заспокоївся. З жінкою поліцейські провели профілактичну бесіду і порадили більше не залишати сина самого.

У Бахмуті Донецької області правоохоронці врятували 4 маленьких дітей, яких в бруді та холоді покинула мати. Діти перебували в нестерпних та небезпечних для життя умовах.

Зараз ви читаєте новину «6-річний хлопчик викликав поліцейських - боявся бути вдома сам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі