четвер, 18 лютого 2021 07:24

4-річному хлопчику вихователька в садку заклеїла рот

4-річному хлопчику вихователька в садку заклеїла рот
В одній із груп луцького дитсадка № 37 вихователька роздавала потиличники 4-річним дітям. А одному з вихованців заклеїла рот скотчем. Фото: скріншот із відео

В одній із груп луцького дитсадка № 37 вихователька знущалася з дітей - давала потиличники і заклеювала рот скотчем. Робила це перед усією групою, при цьому сама говорила малюкам, що це "секретик".

Батьки забили на сполох, коли діти почали приходити з садка з синцями й подряпинами. Про це повідомляє ІА "Конкурент".

Вихователька має 30 років педагогічного стажу. Але ситуація має вирішитися в інтересах дітей, каже завідувачка садочка Валентина Вінник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дитячому садку вдарили дитину - мати звинувачує вихователів

Тим часом в управлінні освіти Луцькради кажуть, що скотчем вихователька намагалася "прилякати" дуже активного хлопчика.

"Дітки обривають всі ці картинки-маркування, і вихователь їх канцелярським скотчем підклеює. Скотч був тоненький. Хлопчик - дуже шумів, дуже кричав, мама стверджує, що він активний хлопчик. І вихователька, маючи скотч в руках, каже йому: "Зараз заклею ротика". Так його прилякала. Так пояснює вихователька", – зазначає начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

Вона також зазначила, що, скоріш за все, жінку не звільнять. А переведуть працювати в іншу групу чи інший садочок.

У Первомайську на Миколаївщині 30-річна вихователька дитсадка знущалася з дітей, заклеюючи їм роти липкою стрічкою. За результатами службових перевірок вихователька звільнена з посади, слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею "Побої та мордування".

Зараз ви читаєте новину «4-річному хлопчику вихователька в садку заклеїла рот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі