субота, 28 грудня 2019 17:53

4 друзів розбилися на "Жигулях"

4 друзів розбилися на "Жигулях"
На Запоріжжі автівка з молодиками на швидкості злетіла з траси: один загиблий, троє – в реанімації. Фото - zp.npu.gov.ua

У селі Костянтинівка Мелітопольського району Запорізької області 19-річний водій "ВАЗ" на великій швидкості врізався в опору рекламної конструкції, після чого авто перекинулося.

У салоні були ще троє його друзів 19 та 21 року. Один із них загинув. Решта – у лікарні. Аварія сталася 28 грудня близько 1.00, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіткнулися легковик та маршрутка - є жертви

"Водій ВАЗ", 19-річний мешканець Мелітопольського району, не обрав безпечної швидкості та виїхав за межі проїжджої частини. 19-річний пасажир авто загинув на місці аварії. Водій та пасажири 19 і 21 року в реанімації", - сказано в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

Поблизу с. Новосілка Деражнянського на Хмельниччині сталася смертельна аварія. Водій автомобіля Ford Mondeo, не впоравшись із керуванням, з'їхав у кювет. Там врізався в електроопору та перекинувся. Загинули 4 пасажирів – наймолодшому 18 років. Ще один із водієм зазнали травм.

Зараз ви читаєте новину «4 друзів розбилися на "Жигулях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі