понеділок, 05 жовтня 2020 11:05

34-річний чоловік помер під час марафону

34-річний чоловік помер під час марафону
У Харкові під час забігу стало зле одному з марафонців – 34-річному Євгену Колєрову. Чоловіка не врятували. Фото: facebook.com/Kharkivinternationalmarathon

Вихідними в Харкові відбувався Kharkiv International Marathon, на якому учасники долали дистанції в кілька десятків кілометрів. Під час забігу одному з марафонців - 34-річному Євгенові Колєрову - стало зле і він знепритомнів.

Інші бігуни намагалися надати йому першу допомогу й викликали на місце медиків. Але чоловік помер. Про це повідомляють на сторінці заходу в соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поховали спортсмена і ветерана АТО, який помер під час тренування - фото

"На дистанції 21,1 км бігун Євген Колєров знепритомнів. Хлопець із нашої команди намагався зробити все, щоб допомогти спортсмену, й "швидка" прибула на місце за кілька хвилин", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що 34-річного Євгена забрали до лікарні. Там медики боролися за його життя, але чоловіка врятувати не вдалося - в нього сталася зупинка серця.

40 людей упродовж 8 год. шукали спортсменку 33-річну Катерину Катющеву. Вона зникла під час марафону "Ультратрейл Куяльник". Учасникам змагання за 14 год. треба було здолати 70 км. Знайшли Катю ближче до ночі. Від стежки вона відповзла на 20 м, а потім скотилася в канаву. Там лежала непритомна. Спочатку отримала тепловий удар, а пізніше - переохолодження. ЇЇ забрали до лікарні. Та ввечері її організм не витримав. Катя померла від інсульту.

Зараз ви читаєте новину «34-річний чоловік помер під час марафону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі