вівторок, 10 січня 2017 09:37

26-річний чоловік навмисно підірвав свою квартиру
4

Фото: su.npu.gov.ua

9 січня у Сумах по проспекту Михайла Лушпи, 52 в однокімнатній квартирі першого поверху вибухнув побутовий газ. 26-річний господар квартири знаходиться у реанімації з опіками, обличчя, верхніх та нижніх кінцівок. Двоє його сусідів отримали незначні травми.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП області.

За даними правоохоронців, власник квартири навмисно відкрутив на кухні гнучкий шланг від системи газопостачання, що з'єднується з побутовою газовою плитою, після чого підпалив. Вибухом зруйнована його квартира. Також міжкімнатні перегородки та стіни між сусідськими квартирами. Пошкоджені двері у двох інших квартирах першого поверху в цьому ж під'їзді. Вибуховою хвилею вибиті шибки у вікнах під'їзду з 1 по 4 поверх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у 5-поверхівці - загинула 8-річна дитина, ще двоє людей поранено

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. З'ясовуються усі обставини трагедії.

Тиждень тому у Сумах у квартирі на сьомому поверсі 10-поверхової будівлі стався вибух. За попередньою версією, через витік побутового газу. Підозрюють власника житла 59-річного Володимира Клочка. Зруйновані п'ять квартир. Постраждали 10 людей, троє з яких — діти. 64-річна Антоніна Вороніна загинула.
Зараз ви читаєте новину «26-річний чоловік навмисно підірвав свою квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі