понеділок, 01 серпня 2011 14:16

25-річний маріуполець двічі стрибав з 8-го поверху

25-річний маріуполець двічі стрибав з 8-го поверху

31 липня близько 16.30 на проспекті Металургів у Маріуполі карета швидкої допомоги намагалась надати допомогу 25-річному чоловікові. Той розказував, що вже вдруге стрибав з 8 поверху, але на цей раз трохи невдало. Мовляв, перший раз приземлився на дерево, і по гілках зіслизнув на землю.

Як повідомляє виконуючий обов'язки заступника головного лікаря лікарні швидкої допомоги Маріуполя Андрій Кононов, потерпілий знаходився у стані алкогольного сп'яніння.

"Коли наша бригада приїхала на місце, він лежав на газоні. Казав, що у нього болить хребет і тазовий відділ. Йому діагностували переломи хребців і тазу. Хотіли забрати, але він відмовлявся від госпіталізації. Мало того, опирався лікарям, пручався, відбивався. Навіть його друзі не могли вмовити їхати у лікарню", - сказав він.

Андрій Васильович зазначив, що з такими важкими травмами медики не могли покинути потерпілого напризволяще.

"Наступного дня швидка знову поїхала до молодого чоловіка. Сподівались, що він протверезів, і погодиться на обстеження. Зайшли у квартиру - він собі чистить зуби, і навіть не думає звертатись до лікарів. Знову всіх послав, сказав, що почуває себе прекрасно, і допомоги не потребує", - розповів Кононов.

Лікарі швидкої зауважили, що з нетверезими часто трапляються такі дивні випадки. Коли падіння чи інша пригода могла призвести до смерті, але все обходиться благополучно.

"Чесно кажучи, я сумніваюсь, чи були ці стрибки з 8-го поверху насправді. Можливо, він це придумав. Щоправда, подряпини на тілі, дійсно, були. Коли його спитали, навіщо він стрибав, відрізав: "Не ваша справа!" І хоч це було посеред білого дня, свідків його "польотів" ми не знайшли. Не знаю, поки що тут багато неясного. А, можливо, тренувався, як десантник", - зауважив медик.

Відзначимо, що завтра в країнах СНД будуть відзначати день ВДВ. Можливо, цей молодий чоловік готувався саме до цього дня.

Зараз ви читаєте новину «25-річний маріуполець двічі стрибав з 8-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі