вівторок, 28 лютого 2017 12:46

24-річний чоловік зґвалтував та вбив знайому

24-річний чоловік зґвалтував та вбив знайому
unn.com.ua

27 лютого у Мирнограді на Донеччині 24-річний чоловік зґвалтував та вбив дівчину на очах у її бабусі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

"Чоловік прийшов до 84-річної жінки додому. Вона мешкала разом із двома онучками. Будучи в стані сильного алкогольного сп'яніння, зґвалтував одну з дівчат. Після цього вбив її на очах у старої. Взявся і за жінку. Почав її бити. Сусіди почули крики. Викликали поліцію та "швидку". Медики констатували смерть дівчини. На вигляд їй 16-20 років. Померла від численних травм. Бабусю загиблої забрали до лікарні. У неї відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематоми, різані рани голови та підборіддя. А також шок 2 ступеню та множинні порізи кінцівок", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зарізав дружину на очах двох синів

Убивцю тримають під вартою. Слідчі з'ясовують обставини трагедії. Триває розслідування.

У Мар'їнці на Донеччині озброєний чоловік півдня ґвалтував жінку на очах у двох маленьких синів. Їм - 4 і 5 років. Коли вони намагалися підійти до матері, нелюд бив їх по голові. Після знущань чоловік заснув. Потерпіла з дітьми заховалася в сусідньому дворі. До ранку ґвалтівник протверезів і втік. Згодом його затримали. Чоловікові загрожує до 5 років ув'язнення. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «24-річний чоловік зґвалтував та вбив знайому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі