пʼятниця, 16 жовтня 2020 13:07

21-річна жінка спалила себе після сварки

21-річна жінка спалила себе після сварки
У Запорізькій області 21-річна жінка після сімейного конфлікту закрилася в домашній прибудові і підпалила приміщення. Фото: visnyk.lutsk.ua

У селі Спаське Мелітопольського району Запорізької області 21-річна жінка закрилася в домашній прибудові й підпалила приміщення.

Трагедія сталася 15 жовтня, близько 21:00, обгоріле тіло знайшли рятувальники під час ліквідації пожежі. Про це пише OBOZREVATEL із посиланням на власні джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер ветеран АТО, який вчинив акт самоспалення

"Попередньо було встановлено, що в загиблої виник конфлікт із родичем, після якого вона пішла в літню кухню та скоїла самогубство шляхом підпалу приміщення", – зазначив він.

Тіло відправлено на експертизу, поліція відкрила кримінальне провадження.

Біля римо-католицького храму на вулиці Заводській в Запоріжжі невідома жінка облила себе легкозаймистою речовиною й підпалила. Працівники поліції встановили особу загиблої. Нею виявилася 24-річна місцева жителька. Слідчі стверджують, що не мають сумнівів, що жінка звела рахунки з життям.

Зараз ви читаєте новину «21-річна жінка спалила себе після сварки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі