середа, 14 березня 2007 11:11

20-річна учасниця "ВІА Гри" залишає гурт через вагітність

20-річна учасниця "ВІА Гри" залишає гурт через вагітність

Нова солістка групи "ВІА Гра" Ольга Корягіна повідомила продюсерам про свою вагітність та рішення піти зі сцени.

Продюсер "ВІА Гри" Дмитро Костюк сказав, що вагітність не входила в плани юної солістки. "Ольга завжди говорила, що вона планує заводити сім"ю і народжувати дітей не раніше, ніж в 30 років, - говорить Костюк. - Вона хотіла зробити кар"єру. А вийшло все по-іншому".

Дізнавшись про те, що вона вагітна, Корягіна якийсь час тримала цю новину в таємниці від продюсерів і дівчат. Але вона не могла не розповісти про це батьку дитини, своєму коханому, бізнесменові з Одеси Андрію. Молодий чоловік, який і до цього наполягав на тому, щоб Ольга припинила концертну діяльність, почав з ще більшим завзяттям умовляти подругу залишити групу. Під тиском близької людини вона і вирішила піти зі сцени.

"Спочатку Ольга розповіла про свою вагітність дівчатам, а потім призналася нам, - продовжує Дмитро. - Ми віднеслися до цього спокійно. Це її особиста справа. Ми просто зробили висновки і вирішили, що більше ніколи не оголошуватимемо кастинг серед дівчат. Не братимемо людей з вулиці, тому що нічим хорошим це не закінчується. Так, це була наша помилка. Той, хто народився для того, щоб варити борщі, не може співати на сцені. Ми вирішили таким чином: якщо зустрінемо дівчину, яка відповідатиме по духу, з радістю приймемо її в колектив. Але вона повинна бути нашою людиною. А поки Віра і Альбіна виступатимуть дуетом".

Останній концерт Ольга дасть у складі групи 16 квітня, а наступного дня тріо перетвориться на дует. Продюсери вже зараз попереджають про це всіх організаторів гастролей, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «20-річна учасниця "ВІА Гри" залишає гурт через вагітність ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі