вівторок, 02 липня 2019 11:23

20-річна жінка померла після візиту до стоматолога

20-річна жінка померла після візиту до стоматолога
У реанімаційному відділенні Ужгородської обласної лікарні 20-річна жінка померла після прийому стоматолога. Фото - 24tv.ua

1 липня в реанімаційному відділенні Ужгородської обласної лікарні померла 20-річна жінка із Міжгірщини.

До лікарні потрапила після відвідин стоматолога 2 тижні тому. Весь цей час перебувала у комі, повідомила в Facebook журналістка Іванна Стець.

"Стоматолог ввів пацієнтці препарат, на який у неї, ймовірно, була алергія. Точна причина смерті буде відома після експертизи. Проти лікаря порушили кримінальне провадження", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка померла в черзі до лікаря

У поліції інформацію підтвердили. Кажуть, жінку спочатку лікували у Міжгірській райлікарні, а потім перевели до Ужгорода до обласної лікарні. Кримінальне провадження відкрили за статтею "неналежне виконання професійних обов'язків".

За інформацією сестри загиблої, лікаря-стоматолога кілька місяців тому звільнили з лікарні, і незрозуміло, на якій підставі він надавав медичні послуги та мав право це робити, передає місцеве видання pmg.ua.

Цим питанням займається також комісійна експертиза. Ведеться слідство.

У Києві в стоматологічному центрі на вулиці Воздвиженській, 16А на прийомі у лікаря померла пацієнтка. Жінці стало зле за півгодини після анестезії. Медики викликали "швидку" і самі намагалися надати допомогу, але врятувати клієнтку не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «20-річна жінка померла після візиту до стоматолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі