середа, 19 серпня 2020 10:55

2 дітей та 2 дорослих мало не потонули в лимані

2 дітей та 2 дорослих мало не потонули в лимані
Поліцейські врятували двох дітей та двох дорослих, які мало не потонули в лимані на Одещині. Фото: скриншот із відео

На Хаджибейському лимані в Одеській області патрульні поліцейські врятували 2 дітей та 2 дорослих, які ледь не потонули.

16-річна дівчина разом з 5-річним братиком вирішили поплавати в лимані без дозволу батьків. Вітром матрац віднесло від берега, повідомили в пресслужбі патрульної поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віднесені вітром: людей винесло у відкрите море

"Дорослі почули крики про допомогу - батько і його друг кинулися до дітей, але потім повернутися самотужки вже не змогли. Матрац почав здуватися, люди втрачали надію на порятунок і почали тонути. Очевидці викликали поліцію", - сказано в повідомленні.

Патрульні швидко зорієнтувалися - взяли човен на корабельній станції й разом із рибалкою попливли на порятунок. І дітей, і дорослих вдалося витягнути з води і доправити на берег.

Чоловіка й жінку віднесло в море на надувному матраці. Відпочивали в селі Приморський Посад Приазовського району Запорізької області. Їх віднесло на відстань 500 м від берега. Рятувальники дісталися до пари на човні й доправили до берега. Врятовані виявилися жителями Дніпра.

Зараз ви читаєте новину «2 дітей та 2 дорослих мало не потонули в лимані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі