четвер, 08 жовтня 2020 13:14

18-річний підозрюваний у шахрайстві порізав поліцейського

18-річний підозрюваний у шахрайстві порізав поліцейського
У Кам'янському на Дніпропетровщині 18-річний фігурант справи про шахрайство встромив поліцейському в живіт ножа. Фото: dp.npu.gov.ua

У Кам'янському на Дніпропетровщині 18-річний фігурант справи про шахрайство порізав поліцейського 7 жовтня.

Потерпілий у важкому стані - в лікарні. Підозрюваного затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вдарив ножем поліцейського

"Поліцейські з Краматорська проводили слідчі заходи у справі про шахрайство. Для збирання доказів прибули до місця навчання 18-річного юнака. Під час спроби отримати від нього пояснення хлопець несподівано накинувся на одного з правоохоронців із ножем, а потім почав тікати від поліцейських. У результаті оперативник отримав проникаюче поранення в живіт. У тяжкому стані його доправили до лікарні та прооперували. Загрози для життя немає", - сказано в повідомленні.

Хлопця затримали, коли родичі намагалися вивезти його за межі Дніпропетровської області. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За напад на поліцейського йому загрожує до 15 років або довічне ув'язнення.

У Приморському районі Запорізької області місцевий житель нацькував пса на поліцейського, який прибув на виклик про конфлікт між сусідами. Собака вкусив його за ногу.

Зараз ви читаєте новину «18-річний підозрюваний у шахрайстві порізав поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі