понеділок, 21 вересня 2020 18:10

Чоловік нацькував собаку на поліцейського, який прибув на виклик

Чоловік нацькував собаку на поліцейського, який прибув на виклик
Пес вкусив поліцейського за ногу

У Приморському районі Запорізької області місцевий житель нацькував пса на поліцейського, який прибув на виклик про конфлікт між сусідами. Собака вкусила його за ногу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зловмисник вкусив за ногу поліцейського

"20 вересня до Приморського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшла заява від жителя села Орлівка про конфлікт із сусідами. Для з'ясування обставин та прийняття відповідних заходів, на виклик був скерований наряд сектора реагування патрульної поліції у складі начальника та двох інспекторів. Коли поліцейські зайшли до подвір'я заявника, він спустив із цепу дворову собаку, яка кинулася на старшого лейтенанта поліції, 1995 року народження, розірвала брюки на його форменому одязі та вкусила за ногу. Далі 39-річний господар почав проганяти з подвір'я правоохоронців і погрожувати, що теж спустить на них собаку. Щоб припинити неадекватні дії громадянина, довелося викликати допомогу", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські оглянули помешкання чоловіка й виявили кущі конопель зі слідами поливу та культивації, а в приміщенні гаражу - банку з сухою речовиною сіро-зеленого кольору зі специфічним запахом коноплі. Все вилучене направили на експертизу.

У поліції відкрили кримінальне провадження за погрозу і насильство над правоохоронцем і за незаконне виробництво наркотиків. Чоловіку може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

У Боярці Києво-Святошинського району на Київщині ротвейлер напав на місцевого мешканця та покусав. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік нацькував собаку на поліцейського, який прибув на виклик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі