понеділок, 30 серпня 2021 11:25

17-річний за кермом Land Rover убив жінку
3

У Вінниці 17-річний кермувальник Land Rover на смерть збив жінку
Фото: vn.npu.gov.ua
У Вінниці 17-річний кермувальник Land Rover на смерть збив жінку
У Вінниці 17-річний кермувальник Land Rover на смерть збив жінку

У Вінниці на вул. Пирогова 17-річний водій автомобіля Land Rover збив 43-річну жінку, яка в невстановленому місці вибігла на дорогу.

Від ушкоджень потерпіла загинула на місці, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Жінка у невстановленому місці перебігала проїзну частину дороги. Потрапила під колеса позашляховика. За кермом Land Rover був 17-річний підліток, житель одного із сіл територіальної громади Вінницького району. Автомобіль належить батькові. Згідно з чинним законодавством керувати легковими автомобілями дозволено особам, які досягли 18-річного віку, пройшли повний курс навчання за відповідною програмою та отримали посвідчення водія відповідної категорії", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катав друзів: 14-річний школяр на батьковому авто розбився в лобовому зіткненні

Неповнолітнього водія перевірили на стан сп'яніння в лікарні. Він тверезий.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Призначили експертизи. За висновками встановлять остаточні обставини й причини аварії.

У селі Борбин Млинівського району на Рівненщині загинув хлопчик. Йому був 1 рік і 8 місяців. Його на братовому автомобілі збив 15-річний підліток. Хотів покататися.

Зараз ви читаєте новину «17-річний за кермом Land Rover убив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі